Selecteer een pagina

Disclaimer

We proberen de informatie op deze website actueel te houden. Ondanks deze inspanning kan de informatie op deze website onvolledig of verouderd zijn. De informatie op deze website verstrekken wij zonder enige garantie of waarborg. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

Prijzen ondergaan mogelijk wijzigingen.  De geldende prijs is telkens de prijs zoals aangegeven op de website op het moment van bestellen, althans een ander moment waarop de overeenkomst is ontstaan. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tikfouten.

U bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die u aan ons verstrekt en het actueel houden daarvan. Op de verwerking van uw gegevens is bovendien onze privacyverklaring van toepassing.

 

 

Intellectueel Eigendomsrecht

Op alle content, waaronder teksten, afbeeldingen, geluid en video, rust een intellectueel eigendomsrecht. PMU-Exclusive is rechthebbende van deze content, althans wij hebben een rechtsgeldige licentie voor het gebruik van deze content. De content op deze website mag zonder onze toestemming niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat. Content mag wel gedeeld worden door gebruik te maken van de social media buttons die op deze website beschikbaar zijn gesteld. Voor enig ander gebruik graag vooraf contact opnemen.

 

Derden

PMU-Exclusive is niet aansprakelijk voor enige inhoud die derden op deze website plaatsen. Denk hierbij aan gastblogs en reacties onder blogposts en nieuwsberichten of recensies. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud op websites van derden waarnaar men verwijst door middel van een hyperlink. Noch zijn wij aansprakelijk voor de inhoud van embedded content, zoals video en audio, van derden die wij op deze website tonen. Links naar derden houden niet in elk geval een aanbeveling van die derde of de daar te vinden content of producten in. Verder zijn wij niet aansprakelijk voor gebroken links of enig gevolg van het volgen van de link. Inhoud op websites van derden kan immers veranderen zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn.

 

 

Notice and take down

Treft u onrechtmatige content op onze website aan, dan vragen wij u vriendelijk dit aan ons te melden, zodat wij deze van de website kunnen verwijderen. U kunt een melding maken door ons te e-mailen met de volgende gegevens:

  • URL waar u de onrechtmatige content heeft aangetroffen
  • Korte omschrijving van de onrechtmatige content
  • Onderbouwing waarom de content volgens u onrechtmatig is en indien het om een inbreuk op een intellectueel eigendomsrecht gaat, wie de rechthebbende is

 

Uw naam en contactgegevens

Indien de content evident onrechtmatig is zullen wij deze binnen 48 uur na uw melding verwijderen. Indien wij niet met enige zekerheid kunnen vaststellen dat de content onrechtmatig is, zullen wij hier onderzoek naar doen en u daarvan op de hoogte stellen. Mogelijk nemen wij contact met u op voor meer informatie.

 

Wijzigingen

De website en alle op de website te vinden pagina’s en informatie kunnen op elkmoment wijzigingen ondergaan of verwijderd worden. Wijzigingen vinden plaats zonder voorafgaande kennisgeving daarvan. Wij garanderen niet dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

 

 

 

Contact:

Stuur me een bericht via onderstaand formulier en ik neem snel contact met je op.

PMU-Exclusive

Rijnstraat 49
5626 AM Eindhoven (Acht)

+31 6 12639833

KvK Eindhoven 74169769

14 + 14 =

Het rekensommetje (Captcha) is om zeker te weten dat je geen robot bent.

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen.